Alla Hjärtansdag DIY


Brukar du skicka alla hjärtans dag kort? Det är ju den 14:e februari, så det är inte långt kvar om du vill börja göra dina egna kort. Dagen kallas ju också Valentines day efter helgonet Sankt Valentin. Här kommer lite olika tips från Martha Stewart på lite roliga och fina ideér.


Fröpåsar med egna budskap och kanske en liten kärleksförklaring? Man kan ju fylla dessa med sina egna favoritblommor eller något spännande och exotiskt.


Att rulla papper och limma fast på kort är ju riktigt fint. Dessutom så ligger ju det en hel del jobb bakom att sitta och göra sina egna kort, vilket uppskattas rejält skulle jag tro. Jag är ju ingen scrapbooking kille direkt men jag ska ge mig på några kort i år tror jag. Försöka iallafall.


Dessa tycker jag är vansinnigt roliga, ett litet kuvert i kuvertet som presenteras på ett roligt sätt.

För mer beskrivningar och bilder kan du klicka här>> så kommer du till Martha´s hemsida.

Bilder: Martha Stewart

Kommentarer