Största ugglan i stan


Förra veckan när jag och Frida var nere i Köpenhamn så köpte jag ju en uggla som jag släpade med mig på tåget hem. Jag sa ju att du skulle få se den vid ett senare tillfälle, vilket är nu. (se tidigare inlägg)

Den hamnade på bänken i vardagsrummet tillsammans med annat smått och gott.


Jag trodde den var i porslin, där den stog på en hylla, men ack vad jag bedrog mig, det var glasfiber. Spelar ingen roll, jag gillar den skarpt ändå.

Jag är helt kass på att shoppa och kan gå och titta i butiker i evigheter utan att handla något. Men när jag hittar något jag verkligen vill ha så köper jag det. Det blir både mer ekonomiskt och roligare än att köpa massa inredningsprylar som jag gillar till hälften.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Så snygg- den skulle gärna få flytta hem till mig oxå;) spanade själv på en idag, men med riktiga fjädrar...Kram Johanna
Melissa sa…
den avr ju riktigt vacker ju, passade perfekt där på sin plats