Stilleben Köpenhamn - Skön butik


Första inredningsbutiken som besöktes var Stilleben. En butik som har mycket att erbjuda, både inom grafiskt och detaljer för hemmet. Inrymt i ett fint gammalt hus som ger ett skönt intryck redan med fasaden.


Något jag fastnade för rejält var alla hängen i papper, tillverkade med pappersplattor, snöre och pärlor, allt varvat i storlekar och färger för att göra fina hängen och mobiler. Enkelt kan tyckas, men otroligt effektfullt och snyggt.

Fina material i kuddar och textilier, dock kunde jag varit utan kläder och väskor. Fick lite shabby chic varning där...


Muggarna (som syns överallt) med bokstäver i olika typsnitt är ju fina och dekorativa. På övervåningen fanns det rejält utbud med posters med olika tryck och med grafiska layout. Här kunde man verkligen hitta snyggt att hänga på väggarna.

Visst fanns hon här också, Therese Sennerholt.


Något som känns riktigt bra i trend magen är snäckorna/korallerna på bilden uppe till vänster. Strukturen, havet och det genuina känns riktigt bra till våren och sommaren 2012. Dessa gjorda i porslin. Sköra och gjorda med händerna. Så rätt.

Något kul och annorlunda var även de utsågade stjärnorna som såldes i knippen, eller separat i olika storlekar. Ruffa och handsågade med blyertsstrecken kvar. Coolt alternativt till allt annat perfekt och glittrigt till jul. Har du inte möjlighet att besöka butiken så finns deras webshop.

Vill du ha en vinkel till på butiken? Besök Frida på Trendenser.

Kommentarer

Snäckorna och trästjärnorna var superfina! Tack för härlig rapport. Skön helg, önskar Lisbeth
Sofia sa…
De där pappersgirlangerna eller vad man kan tänkas kalla dem var fantastiskt fina. Hoppas du hade en bra resa, Sofia