Oplanerad graffiti.


Jag var ute och gick häromdagen och förundrades över hur grönt det fortfarande är ute, fast vi är i december. Jag la också märket till hur små gröna växter kämpade sig upp mellan sprickorna i den lila asfalten.

 Just det, jag blev lite fundersam när jag såg den färgade asfalten. Lila.


Det var någon som ställt upp en skiva eller liknande och sedan spraymålat, vilket lämnade efter sig lila, lime, blått och orange. På något sätt tyckte jag det var riktigt fint. Speciellt med de gröna växterna som kämpar på uppåt.


I gräset bredvid hade man tömmt ut det sista ur färgburken genom att spraya i gräset.

Jag såg inte allt först, det var när jag la märke till en färg som de andra dök upp runt om mig. En helt oplanerad graffiti som satte lite färg på vardagen.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Härligt, tänk vad mycket man missar för att man rusar fram hela tiden.
Man blir ju glad när man hittar nåt fint sådär otippat och plötsligt :)