Körsbärsblom och julklappar?


Så här såg det ut i somras på balkongen. Japanska körsbärsträdet i full blom, med rosa små väldoftande blommor. Jag hade väl tänkt mig att se dom fram i april igen. Jag hade fel!


Idag, den 15 december, ser det ut såhär. Nya blad och blommorna fullt utsprungna. Galet!

Visserligen är det ju lite fint med körsbärsblom i december, men inte till julafton! Kanske ska hoppa gran och dra in trädet i vardagsrummet som variation. Nej, skämt och sido så gillar jag inte det här. Jag är van med årstider med hyfsade gränser sedan barnsben, men idag verkar allt upp och ned.

Hur ser det ut hos dig?

Kommentarer

mm håller med..jul e jul lixom ;)
Eva sa…
Vackert med körsbärsblom!
Här uppe i Umeå har vi gröna gräsmattor. Det ser lustigt ut när sparkstöttingar och snöspadar står parkerade i väntan på snön...