Ett stort, stort tack!


Jag kände bara att jag vill rikta ett stort tack till all support och fantastiska mail jag fått under senaste veckorna om min butik moltazDesignshop.

Jag är både glad och överraskad över alla mail, och kunder som hört av sig. Så det är dags för ett litet tack tal till er alla. Jag startade ju för ca 5 veckor sedan och hade en bra magkänsla, men jag trodde aldrig att det kunde bli så som det blev. Det är ju trots allt bara sånt som jag vill ha själv och inget annat. Jag känner en otrolig ödmjukhet.


Det är mycket jobb med en butik, som säkert fler känner igen sig i som har butik, men det är väl värt det när man får feedback från kunder och andra runt om sig. Om du visste hur mycket jag uppskattar det! ( Har speciellt tänkt på det när jag suttit på nätterna och packat paket)


Nu är det full fokus på att fixa alla ordrar och samtidigt hitta mer varor till våren. Och mycket kommer och är på väg in. En dag ska jag också berätta om kråkan som dyker  upp lite varstans i butiken och på annat. Men det spar jag till en annan dag.

Tack till dig som läsare, och tack alla bloggarkompisar som trott på mig och framför allt all släkt och vänner som stöttat mig i allt. Stort tack till er alla!

Bilder: HenricK Eriksson / moltazDesign shop

Kommentarer