Börjar lite smått...


Hur kan det vara å svårt att komma i julstämmning? Det är inte mycket pynt just nu här hemma.

Det har kommit fram en extra ljusstake och en gren/kvistar i en vas, på bänken i köket. Visserligen pyntar grannarna på för fyllt så det räcker och blir över, så  det kanske inte blir mer än så här?

Förra gången jag visade bilder från köket så fick jag flera mail om bänken och vart jag köpt den. Hemma snickeri med delar både från gardinhållare till vanliga brädor och dekorlister. Om jag inte minns fel köpta jag allt på Coop bygg för 10 år sedan. Sedan två lager färg, ett vitt i botten sedan ett svart lager ovanpå.


Blomsterarrangemanget som jag gjorde på julkvällen (läs mer här>>) hamnade på bordet. Det blev ju en rejäl pjäs, och tung, så den behöver stå stadigt. Det blev julen i köket, få se om det förändrar sig något i veckan, men tror inte det.

För dig som gillar att tävla, passa på att tävla om de snygga och vansinnigt coola hörlurarna med träkåpor. Tävlingen hittar du här>> och den avslutas ikväll!

Bilder: Henrick Erikson

Kommentarer

Annika sa…
Så fina bilder! Snyggt ni har det! Gillar ditt blomsterarrangemang. Kram!