TÄVLA & VINN Kamera objektiv mugg


TÄVLINGEN AVSLUTAD

Nu kan du vara med och tävla varje vecka fram till den 18:e december om inredning och roliga prylar från moltazDesignshop.
Först ut är en termomugg i form av ett kameraobjektiv värde 290 kr.
Muggen har insida av rostfritt och ett hölje av hårdplast och silikon, precis som ett objektiv. Som lock är det ett färgfilter (lins) i blått.

För att vara med och tävla skulle jag vilja att du svara på;

1. Vilken favorit produkt har du i moltazDesignshop?

2. Motivera varför just du ska vinna muggen.


Svaren lämnasendast här i kommentarsfältet (ej via mail) och vinnaren annonseras den 21:a november med samband med nästa tävling. Ev vinstskatt betalas av vinnare. Länka gärna tävlingen på din blogg eller facebook (om du har det).

Lycka till!

Kommentarer

Hej

Jag köpte några prylar av dig i din webbshop här om veckan. Julklappar till mina kollegor... dock råkade det ramla in ett par nya medarbetare till här innan jul så jag behöver 2 julklappar till.

1. Favoritprodukt objektiv-kaffemuggen så klart!
2. Motiveringen ser du ovan det var just 2 objektivkaffemuggar jag köpte till min kollegor (men det vet ju inte de) De är så snygga - riktigt snygga så ja jag hoppas ju så klart att jag vinner så alla mina medarbetare får en ni julklapp!
Tjo och tjim i vintermörkret
Nina Form Hagman, NINA FORM
Anonym sa…
God morgen!

Puta BLOMMIG BAROCK er fantastisk, både i mønster og farger. Skulle gjerne hatt den i sofaen!

Muggen er stilig. Jeg ønsker den som en belønning til meg selv, nå er det snart slutt på semesteret ved Universitetet og jeg har jobbet hardt. 3 eksamener venter...

sigfridpettersen63@hotmail.com
Karoleen sa…
Min favoritprodukt är just kameramuggen, för jag har letat och letat efter dessa muggar på en butik i Sverige. Jag vill ge den till min kameratokiga make, som tyvärr har hamnat lite i en depp-preiod och slutat fota. Han saknar fotograferandet otroligt mycket och jag tror denna skulle ge honom lite motivation för att plocka upp kameran igen och må bättre.
egentligen är favoriten det svarta plåtskåpet som griffeln står på bland annat. Men ja det är ju säkert inte till salu så jag säger väl skogshuggarkuddarna Rutig kudde brun: )

och JAAA förståss vill jag vinna objektivet till mitt skrivbord, fotograf som jag är hur coolt vore inte det på mitt nya shakerskrivbord i glas från Newport....

Gillar nu:)
Annette sa…
Min favorit i shopen är hörlurarna i trä.
Jag skulle vilja vinna muggen för att kunna ge den till min svärmor i julklapp. Hon har börjat fotografera och är jätteduktig på det. Då skulle det ju vara kul för henne att ha en sån här mugg.

/Annette
Elina sa…
Min favorit produkt är "HÖRLURAR MED TRÄ KÅPOR" hur coola som helst!
Jag borde vinna muggen eftersom det skulle vara den coolaste julklappen till min pojkvän. Han har kollat på muggen länge nu, så då kan ju jag vara den bästa flickvännen någonsin och ge han en sån.
Här har jag bloggat om tävlingen:http://sweetness.blogg.se/2011/november/tavlar-om-en-cool-mugg.html#comment

Jag har gillat på facebook i namnet: Elina Backeby
Heeeej!

Min ABSOLUTA favorit elite otippad för aatt vara jag men just nu är jag inne i en glasperiod....så min favorit är SURTE glasburken med lock.

Jag vill vinna dennna eftersom jag just nu har köpstopp och inte kan köpa muggen. Mitt köpstopp beror på att vi bygger hus och snart är klara och då måste ju jag pryda min nya köksö med världens coolaste temomugg

mysig blogg å supernajs design hopps få se mer av dig!

kram
candyshot@hotmail.com
Johanna sa…
Granatäpplet är min favorit. Ja, förutom den röda tejpen med vita prickar och äpplet som är "post-it"-lappar.

Muggen skulle jag ge min fina vän i present, då hon fotat min son för en modelltävling. Det vore ett fint sätt att säga tack!

Du har en fin shop med noga utvalda saker. Kul!

johannaf_h@hotmail.com
1, Favoritprodukten... jag jobbar som skräddare och älskar tyg, så jag säger alla fina kuddar! Älskar dem med fåglar och de lite mer maskulina som ser ut som stickade herrtröjor :)

2, Vi har som tradition i släkten att vi bara köper EN julklapp (värde 300:-) Den slås sedan in efter konstens alla regler, får en siffra och läggs under granen. Sedan är det lottning.
Det här är en stor utmaning varje år... Men jag är säker på att termomuggen kommer bli perfekt!

3, Lägger upp tävlingen på min blogg + facebook.
Du är bäst!
Isabel85 sa…
En av mina favoritprodukter är Kokeshi dockorna. Dem påminner mig om en saga jag läste som liten som hette Kei-Lin och Draken. Nostalgi! :)

Jag skulle vilja ge bort muggen till min fästman, han har letat efter en mugg att ha på jobbet men kräsen som han är så har inga hållit måttet. Den här muggen skulle han definitivt älska att ha på jobbet :)

Din blogg är det första jag läser på morgonen varje dag. Älskar din passion för inredning och dina dagliga inspirationsbilder. Ska ta och beställa Kokeshi dockorna i olika färger :)

Har gillat på facebook!

/Isabel G
Susanne Kellerman sa…
Hej!

1.Coolaste prylen är HÖRLURAR MED TRÄ KÅPOR.

2...för att jag blir lugn i själen bara av att se dem och för att jag stressat skiten ur mig hela hösten och förtjänar lite lugn och ro ifred med naturkänsla och skön musik.

Länkar såklart till Fejjan.
Hoolabaulooa.
Elin Åhlberg sa…
Det jag tycker är bäst i din shop är nyckelringen. Jag vill gärna vinna en mugg./Elin
Julia Åhlberg sa…
jag tycker att Koke shi dockorna är bäst i din shop.
Jag vill gärna vinna en mugg för jag tycker om att fotografera/Julia
care69 sa…
Jag är gärna med!
Jag gillar HÖRLURAR MED TRÄ KÅPOR, helsköna!

Jag skulle vilja vinna muggen till min fotograferande dotter, känns passande.

Har länkat.
http://care69.blogspot.com/2011/11/21-nov-vinn-kamera-objektiv-mugg.html

care69(at)live.se
Virpi sa…
1.Kameramuggar! :-)
2.Jag bara älsker saker som ser ut som återandvända eller är såna på riktigt. Jag borde ju lärä mig att fota ordentligt, men före detta... att dricka kaffe ur kameraobjektiv kanske ger mig motivering jag behover:-)
Anonym sa…
Att alltid vara en smula barn är att vara vuxen

tycker bäst om roboten ROBOT GULD

Jag skulle vilja att min man får vara lite orginel på reklam firman han arbetar vid.

länkar
http://flinkan69.bloggplatsen.se/

annica@flinkens.com
Favoriten är kameraobjektivmuggen!

Varför skall just jag vinna den? För att jag GILLAR DEN så klart ;-)

Soliga söndagshälsningar,
Lisbeth
Victoria sa…
1. Kameraobjektiv Termo Mugg är definitivt en av de stora favoriterna (om man bara får välja en ;))!

2. Jag har alltid varit svag för prylar med en kombination av annorlunda design och funktion, därför ÄLSKAR jag denna!!
JoHaNNa sa…
1. min favorit är denna - http://www.moltazdesignshop.se/sv/gront-ar-skont/din-grona-kompis-sittande.html
eller alla gröna kompisarna är mina favvisar :D super coola jue :D

2. så jag kan ge den till min pappa såhan förstår hur tuffa systemkameror är. vill nämligen få en av honom, men har är lite svårövertalad, så kanske kan ha den här tuffa muggen som muta ? ;)

3. gillar på fb: johanna hellberg
Jasmine sa…
1. Favoritprodukt om jag inte får välja muggen http://www.moltazdesignshop.se/sv/hur-coolt-som-helst/horlurar-tra.html
2. Jag vill vinna den till min morfar som e en pensionerad fotograf. Han behöver en snygg mugg när han e ute och fotograferar.
Kramar
/Jasmine
kladdkaka1984@hotmail.com
Ulf Eliasson sa…
1.
Jag gillar hörlurarna av trä (förutsatt att man inte får flisor i öronen) Man kan lyssna på Deep forrest,Knock on wood och annan trävlig musik.

2.
Jag skall vinna muggen för att det är viktigt att vara fokuserad och objektiv när man dricker kaffe så att man inte förlorar skärpan.
Maria sa…
1. Det fanns mycket snygga grejer där, bland annat hörlurarna i trä, men helt klart så är min favorit denna objektivmugg.

2. Jag skulle hemskt gärna vilja vinna muggen för att jag älskar att fota, och för att jag velat haft en sån mugg sen första gången jag såg den, för kanske 1-2 år sedan, skulle vara grymt kul att få vinna den! :)

3. Gillar på facebook :)