onsdag 23 november 2011

Planera 2012


Har du som jag börjat planer in i nästa år? Jag tänkte ge dig ett tips på en bra och överskådlig kalender som jag hittade på Granit för 49 kr.

Bra struktur för att få ihop hushållets planer med hundveckor (delad vårdnad), resor, jobb och annat som hamnar utanför sin kalender.


Jag var på jakt efter någon som kunde sättas upp på väggen som inte skrek i färger och som var utan logotyper högt och lågt. Dessutom tycker jag priset var bra, 49 kronor, knappt en krona per vecka i ett år.

Ska tillägga att kanterna inte är vit/svart prickiga, det är washitejp (igen, jäkla tjat!)


Den hamnade på sidan av kylskåpet in mot köket på motsvarande sida där griffel väggen sitter med allt komihåg. Jag kan ju inte missa något med andra ord. (Undrar om jag kan få min kära sambo att skriva med en svart pilot stiftpenna bara så den håller sig ren och snygg.)

Bilder: Henrick Eriksson

5 kommentarer:

Sofia sa...

Haha! Det där sista "(Undrar om jag kan få min kära sambo att skriva med en svart pilot stiftpenna bara så den håller sig ren och snygg.)"
Så talar en sann estet! :)

Stämningsfullt sa...

Mäh! Jag stod och tittade på den idag och då stod det 99 kr. Eller den kanske var större? Hmmm...
Bra iaf, vi behöver verkligen en almanacka!

Henricks tankegångar sa...

Det kanske fanns större storlekar,det tänkte jag inte på, måttet på den här är 70x50 cm. De hade så många olika kalendrar, både som bokform och som plancher i butiken men gillade den här storleken,och priset. / Henrick

Minna - Visual Merchandising sa...

Den måste jag köpa, tack för påminnelsen, ett tag sedan jag såg den och har helt glömt bort det. Snyggt med washitejp, tjata på
/ Minna

raybanoutlet001 sa...

zzzzz2018.5.2
ralph lauren outlet
bears jerseys
ralph lauren uk
huaraches
jordan 4
kate spade outlet
canada goose jackets
nike shoes
oakley sunglasses wholesale
mbt shoes outlet