Nu ska här slås in paket inför jul.


Idag blev jag så inspirerad av Charlotte på Hemmariket som talade jul i P4 radio. Så jag tänkte att jag skulle ta och dona lite och slå in lite paket. Och inte göra det i sista sekunden.


På något sätt så hamnar jag på naturpapper, rött och celofan i allt när jag slår in paket. är jag för bunden i tradition kanske? Det ska bli några i svart och natur, vitt och svart och något mer, du ska få lite olika förslag under helgen på de paket jag gör.

Så länge får du hålla tillgodo med de här bilderna som jag tog igår när jag satt och höll på med lite saker och bilder för min butik moltazdesignshop. Och idag fortsätter det i samma anda men denna gången blir det till nära och kära.


Trendmässigt inom julen känns det mycket som tradition och äkthet. Att det ska vara hemgjort, naturligt, traditionsbundet och pysslat. Vad är inte bättre än att ge något fint paket som är lika fint som innehållet?

Färgerna tror jag inte spelar så stor roll även om naturfärgat papper känns inne, rispapper och rutigt.


Vi får se vart det slutar, kanske i ett totalt virrvarr av band, washitejp och papperstrassel. Vilka färger satsar du på i år? Har du några bra tips att dela med dig utav?

Bilder: moltazdesignshop.se / Henrick Eriksson

Kommentarer

Jättefina bilder och saker Henrick! Blev så inspirerad att jag gjorde ett litet inlägg :)
Kram!