Kitschigt rosa till jul


Fjädrar, glitter, band och pärlor. Med det kan man göra mycket med paketen till jul. Ta t.ex. julgransprydnader och fäst på paketen, linda sidenband och nyp fast julornament.

När det kommer till kitsch så kan man ju freaka ut totalt med plast, fjädrar och annat kul. Men det bästa är iallafall att hålla sig till en färgskala och matcha in det med en basfärg. Annars kan det bli lite för mycket av det goda.


Med torrkritor kan man göra egna mönster så det ser ut som lite vattenfärgseffekt, på det sedan ett skiss lack så det inte smetar av sig.

Damen som ligger ner till höger i bild är ett hänge jag fick av en god vän när hon var och julshoppade i New York för några år sedan. Totalt hysterisk men helt underbar.


En och annan julfågel ryker från julgranslådan då de ska nypas på paketen. Ja vad tycker du? Totalt galet eller skulle det vara kul att få något kitschigt i jul?

Nästa tips på julklappar kommer att vara betydligt lugnare som kontrast till detta och du hittar det här på bloggen i övermorgon.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Maria Hägg sa…
jättefint, men som du sa.. det blev väldigt "happy" som är en fin synonym! ;)
Kram
Maria