Julklappar i vitt, blått och prickigt - Lite frostigt


Nu kommer lite fler tips på inslagning av paket. Jag har gjort en del olka modeller och färgställningar och kommer visa lite olika fram till jul. Jag tänkte visa lite frostigt vitt och blått. Rutigt och prickigt.

Jag och min washitejp, jag vet, men det är ju så lätt och det blir ju sån förändring så snabbt. Sen kan man ju lägga till kort, band och rosetter för att plocka upp färger och få lite "höjd" på paketen.


Det roliga att sitta och hålla på med aketinslagning är, först av allt, att man får en stund för sig själv. Sen är det ju roligt att sitta och knåpa och tänka ut mönster, färgkombinationer och annat.

Även om det lutar mot en traditionell jul i år med färger och annat så är det ju kul att kanske matcha granen, inredningen med färger och mönster på paketen.

Kanske låter lite extremt, men jag vet ju själv när granen står där. Välklädd och fin, och så ligger alla vackra bruna paket under granen, ton i ton, och ett i 80-tals hysteriska tomtar i kornblått och syntet rött.. Nej, då gillar jag att hålla lite samma stil som hem och gran. Blir lugnare så.


Sen brukar jag göra en sak till, slå in julklappar som ingen ska få, inte ens till mig själv. Vackra paket är ju ett perfekt sätt att göra julfint hemma för en billig penning. Ta fram tidningspapper eller paketpapper som ligger kvar i skåpen från förra året. Fram med knappar, klister, textil, tejp, ev. washi , snören och annat och sätt igång och gör dina personliga paket.

Med 3-5 paket i olika storlekar och former kan du göra matchande stilleben i hemmet. En fin pakethög på bänken i hallen, i vardagsrummet, bredvid öppna spisen. Väldigt juligt och fint. Och bara du vet vem dom är till. Ingen - dom är bara fina.

Bilder: Henrick Eriksson


Kommentarer

Supersnygga paket! Kram Johanna
Superhärliga paket Henrick! Och jag log när jag läste om färgmatchningen av paketen, känner igen mig så väl =)
Åh, de där paketen gillade jag. JÄttefint med det vita och den frostigt turkosa looken. Helt i min smak i år. :)