Duka med papper


Att papper används mer och mer som en detalj har du nog inte missat.

Sk.a loppor dyker upp överallt på olika sätt och i nya installationer. Kolla in hos Frida, där har du att göra om du vill. Limma din egna lampa av loppor.

Själv så började jag vika en sådan medan jag satt och tog en kopp kaffe och vips så åkte glas, bestick och tallrikar fram då jag tänkte att jag ändå kunde provduka inför helgens middag.


Provduka ?!?!?! Tänkte du nog nu. Ja, jag provdukar alltid några dagar innan jag ska ha middag, då jag vill ha ett fint bord och se vad jag ska köpa in i blommor och blad.

Jag avskyr att bara slänga fram tallrikar och glas i sista sekund och tycker det är kul att ge gästerna något extra.


Det blir udda glas, benvitt porslin och trä tillsammans med silver och naturpapper. Det blir snyggt mot det ruffa bordet.

Klappat och klart. Till det blir det nog en kraftig gren över bordet och små blommor och gräs i udda flaskor och burkar. Vi får se och så får jag köra en update i helgen så du får se hur det blev.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Låter fantastiskt! Hade gärna varit din gäst!
Linda sa…
Så jäkla snyggt! Jag vill också komma på middag :D
Ja, vi är många som sitter hemma under de mörka höstkvällarna och viker pappersdekorationer, gärna med papper från Granit : ) http://www.interiorguiden.se/2011/11/pics-hemifran-vitt-brunt-och-svart.html