13-11-2011


Farsdag idag. Gratulerar på dagen eller hur man säger.

Min far har alltid sagt att det är en dag som konstuerats av detaljhandeln för att sälja mer produkter och få in en till köpstark motivation till att pynta butikerna. Visserligen tycker jag han har rätt, men samtidigt tycker jag att det är lite kul med en dag som far (och mor) uppmärksammas lite extra. Det är väl förtjänat.

Sen kan jag ju själv hålla med om att det ibland blir lite hysteri runt om i handeln och man ska köpa farsdags slipsar redan i augusti, julen i oktober och påsken innan jul.

Hur som så vill jag gratulera alla pappor där ute i landet på farsdag. Njut av dagen och gör den lite extra skön med en god kopp kaffe, promenad i skogen eller en tupplur mitt på dan.

I morgon blir det tävling här på bloggen.

Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer