Upp med kom-ihåg på väggen. DIY till kontoret.


Jag börjar bli glömsk har jag insett och behövde lite med översikt över vad som händer i mitt liv och lite plats för att sätta ihop moodboards.

På mitt hemmakontor satte jag upp svarta griffelskivor för att kunna skriva upp och nypa upp diverse saker som jag bör komma ihåg att göra. Griffeltavlorna är forexskivor (plastskivor) som målats med griffelfärg. Det går att skriva direkt på dom med krita men kan lämna spår efter sig när man suddar ut kritan.


Som upphängning har jag använt komihåg skenans nypor och hängen från IKEA. På så sätt kombinerar jag upphängning och fäste för lappar, tygprover och annat jox.

Dessutom funngerar det ju bra att skriva direkt på plattan om man vill lägga till en kommentar.


Innan jag börjar fylla dom med diverse kom-ihåg saker och ombilda dom till moodboards så får några tygprover från Bems sitta där.

Forexskivor kan du få tag hos skyltmakare och dekorationsbutiker för en billig penning. De är bra då de går att skära till i den storleken man vill ha. Ska man dessutom ha dem i mindre storlek så brukar det finnas spillbitar att ta vara på.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Smart! Kanske jag knycker idén. Det där är ju perfekt när man har flera jobbprojekt som rullar samtidigt. häls. miaw/åland
elena nuez sa…
nice and it's very handy, thanks for that great idea!!
Sofia sa…
Otroligt fina. Toppentips, funderar på att ro i land något liknande.
Linda sa…
Hej, dina moodboards blev jättefina. Här kommer en lite sen fråga. Jag undrar var man får tag i forexskivor? Jag har letat på nätet men inte hittat någon bra återförsäljare. Var köpte du dina? Tänkte göra en egen griffeltavla i lagom höjd för min tvååriga dotter och behöver hitta ett bra material som är lätt att skära till rätt storlek.