Rum 515


Jag checkade just in på Scandic Malmen, rum 515, i Stockholm. Som du vet brukar jag ju tycka till lite om alla rum som jag bor på , oavsett hotell, vilket jag tänkte göra även nu.

Ett rum helt i min smak då jag är såld på svart, vitt och graffiti, så kombinationen är bra.


Mindre svit men ändå utrymme för väskor, datorer, kameror och laddare av alla de slag. Och inte minst för mig själv. Jobbigt med små rum utan "luft".

Det första jag alltid tittar på (för det brukar saknas) är om det finns tillräckligt med lösa galjar ( avskyr de som har en knäppapå funktion) då jag ofta har många skjortor med mig som jag vill hänga in i duschen efter jag duschat. (Slipper jag stryka om dom)

El uttag vid sängen, skrivbordet och hallen för laptop laddare och annat elektriskt.

Knäbricka för laptop, finns inte det får man ta en hotellpärm.

I det här rummet fanns allt. Totalt 11 eluttag, bra fördelat.


Jag gillar ju graffiti när det används i konstsyfte, så jag föll ju för tapeten direkt. Kanske lite konstigt att sova med en stirrande kvinna och en björn inatt, men, men.

Som kontrastfärg har man använt lila/cerise i liten dos. På så sätt får man ju en stark effekt också när övrigt är svart och vitt.


Detaljer är ju något jag gillar, eller rättare sagt när man gör något lite annorlunda eller med en twist. jag tänkte nu på bäddningen, där täcket och överkastet lagts snett i sängen, vilket ger ett kul intryck.

I det stora hela gillar jag rummet och tycker det känns trivsamt. Har bara ett "Nej, Nej" och det är franslampan i hörnet (lite förlegat och du ser den på 2:a bilden bakom fåtöljen) men den kan man ju leva med i två nätter.

Ett tips till Scandic - dubbla uttagen vid sängen och släng in en ipad, kanske en uppdatering på sänggaveln och det finns ett "bloggers in" på Malmen också.

Bilder: Henrick Eriksson


Kommentarer

Där har jag också bott, flera gånger! Inte helt min stil, men snyggare än standardhotellrummet. Jag trivs bra där, och läget är ju perfekt!
Lindi sa…
Riktigt, riktigt snyggt! De svarta tonerna ger en riktigt maskulin känsla, helt i min smak. Ska lägga detta på minnet tills nästa hotellnatt i Stockholm.