Hem & villa mässa, trendgruppen och bloggträff


Dags igen att bege sig till vår huvudstad för mässa, bloggträff, föreläsningar och annat trevligt. Resan går av stapeln torsdag till söndag.

I samband med Hem och villa mässan som nu går av stapeln kommer jag träffa andra bloggare och ha halva helgen med Trendgruppen. Jag missar i år pressfrukosten då jag har en trendföreläsning jag ska hålla i på torsdag.

Hem och villa mässan kan man besöka i Stockholm, Göteborg och Malmö, dock under olika datum och tur är väl det om man vill hinna med alla. För datum nära dig så kan du besöka hemsidan här>>


Givetvis kommer du få ta del av dessa dagar uppe i Stockholm, jag ska även hinna med att träffa lite olika personer på fredagen innan det blir mässa, så det blir bråda dagar, men roligt som vanligt.

Jag borde vinna första pris för att vara sist ute när det gäller hotellbokning i Sverige. Givetvis har jag inte ens börjat leta även om jag bokat flyg och allt annat som ska till.

Första natten (fredag) stannar jag på Scandic Malmen på söder och andra natten ska jag ge mig ut i cyberspace och leta på nu. Jag vill ju byta hotell varje gång jag reser, för att kolla in rummen, ev. design och annat som kan vara till nytta för både dig och mig. Vi får se vart jag hamnar denna gången.

Bilder: Henirck Eriksson

Kommentarer

Brunkullan sa…
Skoj! Mässor är så inspirerande. Ska försöka åka på inredningsmässan i Vemdalen i år.
En liten, men hemtrevlig mässa.

Kul med bloggträff, och att du får vara en av inspiratörerna!

Ha det bäst:)
Susanne
Kul! Vi ses i helgen :)
Kram!
Jenny sa…
Ska bli kul att träffa dig igen!:)

/Jenny
Jenny R sa…
Tips att besöka på mässan är montern "Levande Betong" A12:39. Fantastiska handfat och möbler formgivna och tillverkade av Joanna Forslund.