Ett trevligt möte på ett torg


Under Hem och Villa kan man besöka Arga snickaren torget. Där finns gänget från kanal5´s tv program Arga Snickaren.

Vi hade ett möte där med Anders Öfvergård som guidade runt oss bland smarta lösningar och saker som gör det lättare (och snabbare) för hemmafixaren.

Om han var arg? Nej, absolut inte. Väldigt trevlig, sympatisk och stort behov att hjälpa människor. Han sa en sak som  var klockrent om sitt företagande "- ser man till att sina anställda och människor runt om sig mår bra så har du ett framgångsrikt företag". Så sant, så sant.


Susanne visade bl.a ett nytt spackel som rollas upp. I kombination med en pappersremsa som rollas in får man släta och fina fogar. Riktigt smart.

Allt från hur man sätter lister, monterar ett fönster och lägger golv visades av alla deltagare ur programmet. Intresset var stort från alla som besökte torget. Det bästa var nog att ytorna var gjorda för att du själv skulle få prova på att kakla, spackla och alllt annat du kan tänka dig. Givetvis fanns inte vatten och el, då en fackman ska göra det.


Ja t.o.m hjälp att sätta dina köksskåp på smarta och bra sätt fanns på plats. Vill du läsa mer om gänget, programmet eller om Anders, gå in på programmets hemsida här>>

Bilder Henrick Eriksson

Kommentarer