Söndagsvila efter en galet rolig dag.


Igår vid lunchtid hade jag stämt träff med Frida (trendenser) och Sara (Littlemissfixit) inne i Göteborg för en fika/lunch. Det resulterade i en heldag och kväll med god mat och dryck runt om på några av Göteborgs bästa ställen (enligt mig). Bl.a Da Matteo, Hello Monkey och Avalon.

Sara hade åkt från Kalmar och hälsade på Frida över helgen och hade då även passat på att besöka bokmässan och gjort lite fynd. Det var riktigt kul att få umgås en hel eftermiddag och kväll med de båda. Nu snackar jag energiboost. De här två totalt galet kreativa människorna fick jag sån energi utav så det är löjligt.

Lite skvaller, mycket vin och de här två underbara tjejerna resulterade i att jag idag har så ont i mina skrattmagmuskler så jag knappt kan sitta rakt, hahahahaha. Men det har jag så gärna efter gårdagen.

Idag har det varit betydligt lugnare. Starkt kaffe och macka till ett tyst lugn framför datorn. Håller ju på med ett litet eget projekt som skall vara klart om några veckor om allt går vägen.

Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer

Åh underbara du! Det var en e m/kväll utan dess like... Onekligen lite "två steg fram och ett till höger" på vägen hem ;) Hade gärna gjort om det vilken dag i veckan som helst. Hoppas vi ses snart igen! Kraaam!