Nytt köksbord från Artilleriet / Nordal


Till inredningsjobbet i Stockholm (se hemsidan>>) så köpte jag in ett bord från Artilleriet i Göteborg. Bordet fungerade inte riktigt på plats så det det lyftes ut och flyttades ner till Göteborg.

Bordet är så fantastiskt fint så jag köpte ut det från kunden och satte in det hemma i köket istället. Visst kanske det blev lite tajt, men vad gör det. Bordet ska med till vårt nästa boende, så är det bara. Så mycket gillar jag det.


Nu behövs lite nya stolar som passar in, vilket jag hittat några modeller på ILVA, Kartell och en liten butik här i Göteborg , men jag vill provsitta dom innan jag lägger en order. Jag gillar plexistolar till hårda och grova ytor, så vi får se vart det slutar.


Bordet är i storleken 230 x 100 och har en bordsyta av grova brädor som har fått lite whitewash. Kostar 9 995 kr och finns i två färger, grått och vitt. Serien har olika storlekar på köksbord, avlastningsbord, skrivbord m.m och Nordal är leverantören.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer