Jul , inredning och trender - mycket händer just nu.


Igår tittade min granne in genom fönstret här hemma. Hans ögon blev väldigt stora när han såg att granen var klädd och bordet juldukat. Det är full jul här hemma just nu. Vad gjorde jag? Jo, jag vinkade och log - han måste tro det slagit slint i huvudet på mig.

Det är inte ett äldre inlägg du läser, det är så att jag håller på med ett reportage för en bilaga som följer med en dagstidning ute i landet. Så på fredag plockas granen ner, kransarna åker ner i lådor några månader till. Jag ska försöka ta 8 olika bilder med olika innehåll. Det är riktigt varierande arbete jag har.

Det händer mycket just nu och det har inneburit en hel del resor och roliga uppdrag. Formex är avklarat och det finns massor av läsning hos andra bloggare som varit på plats, du tex besöka trendenser, fröken Kumlin, Dahlarna, Purple Area, Littlemissfixit, fixa&dona, Qreate, hemmariket, Room by sopie och många fler. I min vänstermenyn hittar du fler inredningsbloggare som varit på plats. Där finns mycket läsning. Min genomgång/totala sågning av Formex 2011 hittar du här>> 

Just nu, förutom julen, så fortsätter inredningsuppdragen, bloggandet, social media och föreläsningar.
När det kommer till inredningsuppdrag så har jag närmast ett i Göteborg. Det känns riktigt skönt efter alla resor som gjorts till Stockholm under våren  och sommaren. Även om jag gillar att jobba i Stockholm så har det varit en intensiv period. Men det blir mer Stockholm i höst, både inredningsuppdrag och lite annat. Men mer om det längre fram.

Nu har jag även ett stort danskt möbelföretag inbokat i oktober, där jag föreläser 1 1/2 timme för ca 150 personer om trenderna 2011-2012 och den kvinnliga respektive manliga synen på trender och inredning. Du ska få följa med mig dit så du kan se lite hur det ser ut och hur jag jobbar. Men det blir först i oktober.

Det är otroligt roligt att få föreläsningar, då jag älskar att tala med människor och inför lyssnare som (oftast) har många frågot och är nyfikna. Just mötet med nya ansikten och personer är väldigt upplyftande för mig.

Igår kväll frågade en vän till mig hur det går ihop med mina företag, samboliv, vänner, hus, hundar och bloggandet. Jag vet faktiskt inte, förutom att det handlar om planering, planering och planering. Jag känner själv att jag har försakat sambo, vänner och familj ett tag nu. Den enda ursäkt är att det är mycket när man startar upp nytt, har man dessutom ett företag till så blir det lite fullt i kalendern.

Nu skall jag återgå till jul(firandet) här hemma innan jag tappar fart. Ha en fin tisdag.

Kommentarer

Ha ha, jag skulle nog också gjort stora ögon! Låter som ett kul uppdrag i alla fall. Lycka till!
Hej vännen, lycka till med allt roligt som händer på jobbfronten! Vill också tacka för att du länkat till min blogg Wabi Sabi. Dock har det blivit ett typo, så länken funkar inte. Här är den korrekta, när du har tid att korrigera:
http://wabisabi-style.blogspot.com/
Ha det!
Designbird sa…
På tal om vänner...dags för en fika? Kram, Camilla
@creative living- tack tack - länken fixad så nu ska det funka!

@Camilla - ja absolut, nu måste vi ses. Jag jobbar i Göteborg denna veckan och tisdag till fredag nästa vecka. Hör av dig när det passar för dig, jag är flexibel.