Från Orust till Malaga


Det var länge sedan jag var på landet nu. Saknar lugnet, trädgården otroligt mycket. Eller bara sitta vid bryggan och tömma skallen.

När tillfälle ges ska jag ta mig ut och vara där några dagar och jobba, samla energi och ta en tur med gräsklipparen vilket nog behövs. Dessutom tror jag att vindruvorna fyllt växthuset, då dessa inte kunnat hållas efter.


Vi var ju nyligen i Barcelona och Malaga, för tre veckor sedan närmare bestämt. På söndag åker vi dit igen. Jag håller på med ett projekt som jag ska försöka dra igång här i vinter och för det behövs en resa till ner till Spanien. När det är dags ska jag tala om vad jag håller på med.

Det bär mig inte emot att åka en tur till med tanke på att det är 31 grader där och 14 hemma. Det blir ju bara 5 dagar den här gången men det räcker för både projekt och för lite sol, bad och god mat.

Som du säkert noterat har det blivit sena inlägg här på bloggen under några dagar, men jag kommer strax återgå till inlägg på morgonen, så snart jag lämnat ifrån mig inredningsjobbet jag slutför just nu.

Bilder: Henrick Eriksson


Kommentarer