måndag 19 september 2011

Faktura Design - Rocker Bench


Enkelt och snyggt och kan ju dessutom ge en avkopplande stund på gungbänken. Det är Faktura Design, NY, som gjort denna i stålstomme och bambu eller gummi sits.

Bänken heter Rocker Bench.

Faktura Design är riktigt duktiga på att göra enkla och funktionella möbler med stålstommar. Bambu, gummi är några av de material de använder till sitsar, bordstoppar och annat. De har bl.a gjort de snygga LA och NY stolarna som du säkert känner igen.3 kommentarer:

Anonym sa...

Jättesnygga! :)

/Isabel

maria westerlund sa...

Riktigt coola! Helt i min stil! häls. miaw åland

Sofia sa...

Gungbänken verkar rent livsfarlig! Jag skulle glömma att den gungade och slå halvt ihjäl mig om jag skulle sätta mig på kanten! :)
Hur gör man om man vill sitta två på den? Sätta sig exakt samtidigt?

Kram
/Ett bloggfan