En helg i skåne med Arild S


En helg i Skåne gjorde susen för enerign. Mycket skratt, fint sommarväder och trevligt sällskap var precis vad jag behövde.

Författaren, skribenten, redaktören (Hage for alle) och inte minst vännen Arild Sandgren har sitt sommarhus på Sveriges sydligaste spets. Arild har skrivit bl.a storsäljaren Picnic och andra fina böcker som bl.a kaffe. Han bjöd in oss i helgen och vi packade in hundar, lite god cider och oss själva och körde ner till skåneland.Han har ett fantastiskt hem. En blandning av unika möbler och små detaljer, blandat med blommor och mönstrade textilier. Man känner sig hemma direkt. Den mannen har smak.


Fina stileben på tunga skåp med vacker keramik blandat med andra roliga fynd. Han har en förmåga att söka upp de unika gårdsbutikerna och försäljningsställerna efter kusten och har alltid något nytt att rekomendera.


Söndagsfrukosten blev i sann Arild stil. Han har en förmåga att ge det där lilla extra till alla dukningar. Den där speciella marmeladen, smörfatet, de vackra kopparna och en hortensia i ett glas.

Tack Arild för en fantastisk helg.


Kommentarer