En Absolut favorit i kostym


Ny special utgåva från Absolut Vodka. Jag är ju samlare av just Absolut flaskor så gissa om jag föll för den här. Tyvärr kan jag nog bara drömma om den då det bara släpps 800 st (!) numrerade exemplar.

Med klassisk pinstripe som bakgrund i bilderna kan man ana namnet, den heter nämligen Absolut Crystal pinstripe. Lanseras av koncernen Pernod- Ricard som Absolut vodka ligger under. Inspirationen kommer från Savile Row´s kritstrecksrandiga kostym och är designad av Skogsberg & Smart.


Flaskorna är tillverkade på Reijmyre glasbruk i Östergötland. De är munblåsta, handslipade och handgraverade på plats. Flaskorna är också signerade av hantverkaren som graverat/slipat respektive flaska.

Vill man ha en ännu mer exklusivare del av flaskan så finns det också en svart flaska förpackad i en snygg box med två glas med samma utseende. Den görs i endast 10 exemplar. Det gäller att slåss om dom med andra ord! Lanserades 6 september på Stockholm Arlanda Airport och kommer i höst att finnas på några få utvalda Duty Free ställen runt om i världen.

Tyvärr har jag inga priser och kanske är lika bra det ;-)
Bild: Trendreports

Kommentarer