Streetart i gränderna


När det kommer till streetart (gatukonst) så slutar jag aldrig förundras över alla olika målningar/tapetseringar som man kan hitta runt om sig på gatorna. De här är i Barcelona och jag kan ju inte låta bli att ta lite kort så du får se lite av Barcelonas konst man kan hitta i gränderna.


Tapetserad dam med tattuering på bröstet och fjärilar, blandat med dödskallar.


Apa med lite Kina känsla. Kolla in vilket arbete med alla streck på pälsen. Det är just det jag tycker är så häftigt att det är inte bara kludd och spray utan konstverk i mina ögon. Det ligger kreativitet och jobb bakom.


Dörren blev jag så full i skratt av när jag såg vad som fanns uppe i högra hörnet. Jätteroligt tycker jag, ingen reklam, inget budskap utan en symbol som i stort sett alla känner igen.


Minimera, maximera och stäng webbläsaren. Jag såg den här på två ställen till i liknande utförande men hade då inte kamera med mig. Är det konst? Är det grafitti?

Se tidigare inlägg om streetart här>> och om Berlin här>> , och Oslo här>>

Bilder: Henrick  Eriksson

Kommentarer