Planering inför Formex


Hösten är (snart) här och det innebär ju en hel del nyheter och uppdateringar på inredningsfronten. V 35 är det dags för FORMEX igen. Den 1-4:e september för att vara noggrann.

Jag hade inte planerat att åka från början, men har nu lite jobb som ska utföras, vilket jag kombinerar med lite föreläsningar, pressvisningar och annat kul.


Tiden rinner ju så fort undan så jag försöker pussla ihop alla inbjudningar som jag tycker verkar intressanta och spännande.

Jag åker ev. till Köpenhamn och Malaga en sväng den här veckan och sedan¨ska jag vidare till Barcelona i jobb, kombinerad ledighet, så det blir inte mycket tid hemma för planering.


Givetvis kommer det blogginlägg under tiden för att sen komma hem och slänga på sig pressID och ta del av hösten och vinterns alla nyheter. Mycket som händer kommande veckor, men kul är det.

Man brukar stöta på rätt mycket bloggare och branschfolk under dagarna på Formex, något som är lika roligt som att ta del av pressvisningar och annat. Jag ser fram emot att få bli inspirerad och uppdaterad. Återkommer också med lite olika företag, designers och formgivare som jag kommer besöka under dagarna.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Då kanske vi ses i Stockholm istället för Orust!

Åh Barcelona, där var jag ju på semestern! Missa inte världens bästa tapas-ställe, Cerveceria Catalana på Carrer Mallorca 236... Du skulle älska det!

Kram
Förrsten kolla här...

http://ellasinspiration.blogg.se/2011/july/mat-shopping-i-barcelona.html

Kram
Jag längtar också efter Formex! Ser fram emot en välbehövlig dos inspiration så här efter sommarens slappa dagar!

// Linda
Ska jag absolut kolla in, tack för tipset! Otroligt att vi ska få ses i vår huvudstad när vi ändå bor så nära.