På väg till Formex och trendspaning


Idag bär det iväg till Stockholm där jag bl.a ska besöka Formex, gå på NOVA (se tidigare inlägg), Trendgruppens mingel, möta kunder, företag och otroligt många pressvisningar.

Varför jag åker på bl.a Formex är p.g.a att det är en stor samlingsplats för nya möten, trendspaning, nyheter och dessutom kolla in kommande unga designers. Young designers är mitt absoluta måste när jag är i Stockholm. Där hittar man både nya ideér och nya lösningar på moderna problem.

Givetvis kommer det några rapporter direkt från Formex här på bloggen.


Allt kommer inte handla om Formex denna gången. Jag kommer träffa kunder och göra lite annat också men mer om det längre fram. Några av mina bloggkollegor kommer också vara på plats under de här dagarna och det är lika roligt att träffa alla dessa nya vänner från hela landet.

Som vanligt har jag bokat in mig på ett nytt hotell för att se vad de har att erbjuda, denna gången blir det ett fristående hotell, Hotell Tegnerlunden,  som inte ingår i någon kedja och inte utger sig för att vara någon form av designhotell, mer info kommer. Vem vet, det kanske har något som tilltalar mitt designöga.

Så häng med denna veckan så får du ta del av en hel del nyheter och spännande saker.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Jag kommer upp imorgon (läs fredag). Hoppas vi ses!

Kram Karin