Mot Barcelona med jobb och ledighet


I morgon lämnar vi Malaga och Vincci hoteles bakom oss för Bercelona. Det är ju inte bara ledigt utan jobb också, men det är väldigt skönt att kunna blanda upp det såhär.

Tänkte skriva lite om hotellet ifall du är på jakt efter något bra boende i Malaga stad. 


Hotellet Vincci Malaga höll verkligen vad de lovade på nätet. Bra design och bra service. Rummen motsvarade bilderna på hemsidan och det var rent och snyggt. Rummen är ljusa och har fräscha färger och en enkel men snygg design på möbler m.m.

Värdebox finns på rummet och kostar inget extra. Fri Wi-Fi finns på hela hotellet, men tyvärr är det lite si och så med mottagningen i rummen. Visserligen finns datorer att låna i foajén men som bloggare vill jag kunna lagra och ladda upp bilder.


Har man svindel i höga höjder (som jag) så får man kolla åt sidan när man ska till hotellrummet, alla rum ligger med dörrarna mot ett stort atrium, väldigt snyggt men lite äckligt med glasräcken dock.

En snygg detalj är att de tre PH kottarna (lamporna) är hängda från taket, 6 våningar upp.


Hela hotellet är ljust och fräscht och allt i svart, vitt och silver. Lite industrikänsla. Till det så har man lagt till lokal konst som sticker ut i starka färger.

Frukosten då? Den var kanon bra måste jag säga. En buffé med det mesta ifrån salt till sött. Känns väldigt internationell då vissa rätter är anpassade efter hotellets gäster.Läget är kanon tycker jag, ca 100 meter från stranden. Finkorning sandstrand men med litet utbud vad gällande mat.

Det ligger en bit från centrum och det kostar ca 7 Euro att ta sig med taxi till gamla stan. Alternativt är buss nr 16 bakom hotellet, vilket kostar 1,2 Euro. Fördelen med läget utanför stadskärnan är att det är lugnt och nära till flygplatsen, ca 10-15 minuter med taxi.

Kan verkligen rekomendera det här hotellet. De har satsat på service och det får man garanterat. Hotellet har klassats med 4 stjärnor.

Mer hittar du på hemsidan http://vinccihoteles.com

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Det låter som om du har haft några härliga dagar i Malaga. Hoppas Barcelona blir toppen!