Jag jobbar, vilar och renoverar på landet


Den här veckan jobbar jag från landet. Att kunna kombinera ledighet och jobb känns riktigt bra.

Många tror jag jobbar dygnet runt, vilket jag nästan gör i perioder, men jag tar lite ledigt också mellan jobben. Min nackdel är ju att jag älskar verkligen mina jobb och har lite svårt att "bara" koppla av.

Nu kommer det som sagt några utlandsjobb som jag även kommer kombinera med lite ledighet. Projekten fortsätter med olika kunder men det finns alltid utrymme för fler. Med bra planering så löser sig det mesta. Vill du hänga med på vad jag gör på moltazDesign så kolla på hemsidan eller på facebook.

Just nu är min far med familj på besök och rivningen av wc har påbörjats. Nu ska här renoveras och sedan skall en ny ytterdörr sättas in också. Vi får se hur långt vi kommer med allt.


Bilderna kommer från vår strand på Orust där jag nu spenderat kvällarna med sköna bad och vila. En brygga, klippor och en liten strand som jag delar med grannarna, kan inte bli bättre faktiskt.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Anonym sa…
Hejsan,
härligt att du ska renovera lite. Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot.
Maila mig på vendela.byggla@gmail.com så berättar jag mer!
/Vendela