G byter skepnad och dahlior från IKEA


På bordet står nu ett gäng nyplockade dahlior i en stark cerise färg, allt för att ge lite färg åt köket som annars är hyfsat färglöst, bara svart, vitt och trä.

Som du säkert förstått så byter vårt hem skepnad rätt ofta. Testa nya ideér och helt enkelt förnya allt man har hemma genom att byta platser, måla om, lägga till och ta bort. Något som tar en timme eller två, ungefär som en enklare homestyling.

Det röda G:et som inhandlades på Fabriken i vintras har jag målat om. Ursprunget var originalet i färgen röd. Jag tog mod till mig och målade om det  i vitt så det funkar bättre med resterande inredning.


Dahliorna inhandlades på IKEA, även de i våras, då som lökar. Dessa har sedan fått växa rejält på balkongen i sommar. Det som är bra med dahlior är att ju mer du klipper och plockar, ju mer knopp och blommor blir det. Det inlägget om balkongen hittar du här>>

Med det vill jag önska dig en trevlig fredag.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Charlotta sa…
Alltså, det är ganska roligt att jag har läst din blogg utan att liksom koppla att det är du. Haha. Nu blir det ännu roligare att läsa, såklart!

Kul att se dig igår, kom och hälsa på när du har vägarna förbi!

Trevlig helg!