Stockholm


Just nu är jag i Stockholm och jobbar, vilket syns här på bloggen, jag hinner inte riktigt med som du ser. Jag tar därför en bloggpaus över helgen och återkommer på måndag då jag har lite mer tid.

Det är ju slutfasen på inredingsjobbet vilket betyder att mycket ska klaffa med möbler och annat. Idag är det klart så när som ett matbord som tyvärr inte kommer förrens nästa vecka. Bittert med sant.

Hotellet jag bor på är Nordic Sea, helt ok hotell som är mitt emot Nordic Light. Inte samma trendsatsning som Nordic light, men ok som sagt, lite bilder kommer därifrån senare. Kanske från Absolut Ice Bar, som är inhyst i hotellet ;-)

Ha en skön helg och semester om du har det så ses vi här på bloggen nästa vecka.

Bild: Henrick Eriksson


Kommentarer

Erika sa…
Fin blogg^^ :)

Ta gärna en titt på vår blogg.
På vår blogg kommer bilder o mer info upp om virkade, stickade prydnads saker som sedan säljs.

Vid intresse går det bra att göra en beställning.
Eller klicka hem ifrån tradera. :)

mvh
Erika
Hej, såg sommarhuset i Allt i Hemmet igår - väldigt fint!!! Visste inte att det är du som står bakom Mik Mak också. Grattis!
Det gäller ju att ligga i, hahahhaha Hoppas allt är bra i Torslanda! / Henrick
Anonym sa…
Hej kusin!
Jag har också bott på Nordic Sea och gillade hotellet.
Vad imponerad jag är av din proffsighet och framgång. Köpte tidningen Allt i hemmet och bara njöt. Lycka till i fortsättningen önskar jag(Carina)