Snippa - Precis som det låterJag har funderat och haft lite tankegångar runt en nyhet och ljusbärare som kommer från KostaBoda. Den heter Snippa och är designad av Åsa Jungnelius.

Formen talar för sig själv och namnet också. Jag bara funderar på hur långt man drar glaskonsten inom Kostaboda. Jag tycker det är riktigt spännande med både Åsa Jungselius och Ludvig Löfgren som är framgångsrika med sitt nytänkande inom den svenska glasvärlden, men ibland känns det lite som om man vill provocera fram uppmärksamhet.

Jag har säkert fel - konst är ju konst, och kan ta alla olika uttryck. Elller så är det jag som har svårt att se utanför ramarna. Jag har också lite svårt att ställa fram en sån här lykta också när svårföräldrarna kommer på besök. Kanske en kontring mot ordet ljusstake?

Finns i upplaga om 200 stycken och i svart glasmassa.

Bild: KostaBoda

Kommentarer

Jag tycker den var underbar och skulle lätt ha den på bordet när svärföräldrarna kommer hit!
Bull farmor sa…
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Bull farmor sa…
Håller med dig....ibland blir vissa saker provocerande..men kanske för att få uppmärksamet!!! Tycker inte att det är en vacker ljuslykta...kanske är jag gammeldags????
Yvonne sa…
VÄLKOMMEN till år 2011 och en ny Generation, naket är vackert och naturligt :)