Nu bär det iväg till Stockholm igen


Idag åker jag upp till Stockholm igen för att slutföra renovering och inrednings jobbet som pågått löpande sedan i mars i år. Mycket skall göras nu med möbler, inköp och annat. Något jag ser fram emot.

Har haft (och har) fantastiska människor runt om mig som jobbar och löser alla saker som kommer upp, vad än det kan vara så går det som på räls. Både byggledare, bygglag, transportörer och andra företag har varit otroligt frammåt och haft en fantastisk fart hela vägen.

Allt börjar falla på plats när det kommer till möbler och inrednings accessoarer, och denna veckan kommer till att gå att söka upp vissa saker som fattas i bohaget och göra inköp. Om två veckor överlämnar jag det här projektet då allt är klart i detalj och nu kommer frågan - vad ska jag göra då? Som allt annat så löser det sig, kanske ska börja titta på jobb på hemmaplan Göteborg ;-)
Mer om vad jag hittar på kan du läsa på hemsidan moltazDesign.se och under fliken Pågående projekt.

Kollage: Henrick Eriksson


Kommentarer