Jag är inte blek - men måste tydligen ha mer sol.


Idag blev det inget inlägg tyvärr. Det har varit lite för mycket jobb och för lite sol, enligt min läkare.

Så det var bara att packa ihop livet idag och åka ut på landet för att sola sig lite. ( jag är inte ens blek!) Så nu efter 8 timmars sol och ligga raklång på en filt är jag tillbaka igen. Lite piggare kanske.

I morgon åker jag till Stockholm igen (torsdag-tisdag) för att lägga sista handen vid inredningen och stylingen för min kund. Mycket skall shoppas och stylas. Efter det blir det nog några dagar ledigt efter jag kommit hem. Ladda batterierna lite kanske. Vi får se. 

Jag vet att jag jobbar mycket - men det är ju så vansinnigt kul och givande. Det är lätt man glömmer av sig själv i allt när det går bra och rullar på. Det gäller ju att hitta rätt balans. Konstigt nog blir jag ännu mer kreativ och får ideér. Galet, men så är det.

I morgon kör vi på som vanligt!

Kommentarer