Inredningsjobbet är klart!


Inredningsprojektet och renoveringen av ett boende är nu klart. Jag har försummat bloggen några dagar då överlämnandet nu skulle ske, vilket jag ska försöka kompensera i veckan.

Det har varit ett otroligt stort jobb som varit vansinnigt roligt. Jag har kundens medgivande att använda hans namn som referens. Kunden är skådespelaren, författaren och regissören Dolph Lundgren och bosatt i LA, USA. Mer hittar du på min nya hemsida moltazDesign.


Med godkännande av kunden kommer jag även ha några bilder på moltazDesign så du kan få se lite hur jag jobbar.

Detta jobbet var lite annorlunda med tanke på att det innebar total renovering, ritningar, inköp, transporter, logistik, styling och mycket, mycket mer. Jag har haft otroliga människor med mig inom bygg och logistik, uten dom har det inte fungerat så bra som det gjort. Mer om det på min hemsida.


Med i stort sett fria händer om färgsättning och inredning har jag nu satt ihop ett komplett hem.
Jag kommer fortsätta jobba med kunden framöver så det blir en otroligt spännande höst.

Vill du veta mer så besök min hemsida på moltazDesign. Hemsidan har Jerpadesign satt ihop då jag lider av tidsbrist. Ett stort tack!

Bilder: Henrick Eriksson (Dessa  bilder får ej kopieras eller tas i skärmdump)

Kommentarer

Bull farmor sa…
Vilket fantastiskt jobb du utfört!!!! Mycket vackra bilder på moltazDesign!!!!!!!
Anonym sa…
Grattis till uppdraget! Du ser ut att ha slutfört det på ett skönt sätt. Kul! Läser ofta din blogg men kommenterar sällan. Ville bara säga keep up the good work! Mvh Ellen
Heja Henrick! You rock!

Hoppas att du hinner att mysa i stugan. Om du vill ha fikabesök hör av dig... Jag kan baka.

Kram Karin
Wilma sa…
Wow!
Vilket fantastiskt uppdrag du genomfört, stort grattis.