Etniska trend ränder

Mer och mer börjar de visa sig, de etniska mönstren och färgerna. Ofta hämtade från Spansktalande länder och Asien.

ILVA har den här kudden som nu ligger som nyhet, känns väldigt Mexico, Maya, Ecuador för mig, dessutom helt rätt. Spännade tycker jag med de influenser som börjar omge oss inom inredning. Afrikanska mönster, Spansk hetta, Asiatiskt avskalat och handarbete i överflöd.

Vi ligger ju t.o.m lite före i 2012 trender, Sverige är snabbt, kanske lite för snabbt. Man hinner knappt ta till sig trenden för 2011 innan man plockat in 2012. Värst av allt är att jag redan skrapar på ytan på 2013 års trender.

Viktigast dock är ju att man skapar sin egen trend av alla olika trender som går parallellt. Hur gör du? Följer du trenderna slaviskt, influeras du av trender eller skapar du din egen?

Kudden kostar 189 kr och är i storleken 45x45 cm
Bild: ILVA

Kommentarer

Designbird sa…
Eftersom mitt jobb består av trendspaning på modefronten har jag blivit helt immun mot allt vad trender heter när det gäller mitt egna hem ( intalar jag mig själv iallfall). Hemmet består mest av diverse saker jag hittat på mina resor mer än inköpta i rätt trendbutik. Men visst håller jag mig a jour med vad som händer, om inte annat till min blogg.
Me like! Härligt med färg och mönster. Själv gillar jag massor av färg oavsett trend. Jag tycker ett hem framförallt ska vara personligt, inte trendigt.