Bokat onsdags paus och Scandic Continental


Senaste perioden har det verkligen varit fullt upp med jobb och annat kul på mitt egna moltazDesign, och nästa vecka blir det Stockholm för hela slanten då jag inreder ett boende tisdag till fredag.

Idag har jag bestämt mig för att ta en paus denna vackra eftermiddag. T.o.m bokat in det i kalendern. Jag tänkte att jag kunde vara värd det då det inte blir någon semester i sommar.

Och hör och häpna - jag har bokat flyg och hotell, Scandic Continental i city. Ska bli kul att se, även om det inte fanns större rum är vad jag bokade, då det är nygjort och fint. Ska visa lite mer om det sen, ska försöka få till en visning av hotellet när jag är där.

 Jag återkommer med inlägg som vanligt, skall bara ta en liten pause från inredning, färger och planeringar. Så länge får du en bild från där jag sitter just nu, nämligen soffan hemma, vilket snart byts ut mot en solig plats någonstans runt Göteborg.

Kommentarer

Bull farmor sa…
Det gör du rätt i!!! Njut av denna vackra dag!!!!!!Kram
Så skönt med en liten paus. Själv har jag börjat semestern och pausar ganska mycket från bloggen också och passar på att bara njuta av sommaren.