Balkongen överfull med växter som trivs i full sol och värme.


Just nu frodas det otroligt på balkongen. Rosor som slagit ut, mandariner som doftar starkt och allt grönt som växer så det knakar.

Det har växt lite väl mycket, så vissa växter får jag försöka köra ut till landet i helgen. De får helt enkelt inte plats längre, och större blir de.


Japanska körsbärsträdet får jag beskära hela tiden. Mandarinerna blommar konstant, vilket ger en fantastisk doft av apelsinblom. Stäppsalvian luktar ju litte kattpiss, om jag får säga så, men vad gör det när den är så fin.


Hortensian här nu 25 blomsterställningar i den ena och 22 i den andra. Helt otroligt fin har den blivit. Det krävs lite extra med vatten just nu, men vad gör väl det?


På bilderna ser man inte riktigt hur fullt det är med växter, gräs och mindre buskar, men dom finns där, var så säker ;-)


I förgrunden till höger ser du citronträdet som höll på att dö förra året, nu växer det som attans igen, det trivs i verkligen på det supervarma balkongen.

Bilder: Henrick ErikssonKommentarer

Designbird sa…
Henrick, du är verkligen helt otroligt duktig med växter. Det ser underbart ut! Eftersom vi just nu är omringade av en lerhög (dränerat) så blir jag grymt avundsjuk när jag ser de här bilderna. Kram, Camilla
Om jag vore hälften så bra som du på växter vore jag såå nöjd! Underbart härligt! Men trädgården får jag fokusera på nästa år. Just nu är det fullt upp med att få insidan färdig. :-)