Utemöblerna på plats, nu fattas bordet.


Igår kördes de nya utemöblerna ut till landet. En 3 sits soffa och två fåtöljer i en lite mer rymligare variant. Det blev dock inget bord då vi inte hittade något som stämde med gruppen.

Jag avskyr nämligen rottingbord som matchar i samma serie, då det känn om ett "paket" rotting i slutändan. Så länge får sågbordet fungera som bord. Lite sågspår och målafärg, men vad gör det när det fyller in funktion.


Jag föredrar naturmaterial men har insett att det inte fungerar här ute med fukt och saltvatten. Nu skall de bara invigas med lite vänner framöver. Serien kommer från Nordik.Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Bull farmor sa…
Åh va snyggt det blev....jag kommer!!!!!!!
Åh, det var definitivt de snyggaste rottingmöblerna jag har sett! Vi har pratat om det till vår altan, men tycker det verkar lite meckigt ut & in med alla dynor. Dessutom tar det ju enorm plats att förvara dynorna. Håller med dig, gillar inte heller hela set. Jag vill dessutom inte ha glasskiva på bordet & det verkar vara svårt att hitta soffbord utan. Vill se mer av soffan! KRAM
ska fixa en bild på soffan, så lägger jag till den här! / H
Jättesnyggt! Är också inne på en sittgrupp till altan men säger som Viktoria... jobbigt med dynorna eftersom man aldrig kan lita på vädret i detta land! Håller med dig om att rottingbord till kan bli för mycket men det går ju alltid att hitta/göra annat, alternativ finns ju som synes!
Kram
Annika sa…
Jag håller med; jag gillar inte heller när allt matchar. Färdiga grupper går bort. ;) Rottingbord med glasskiva är för övrigt inte alls min grej. Kram!
Unknown sa…
Jätte snyggt bord!!!

Den mjukar upp dom nya möblerna fint.
Vad är det för växt i vänstra hörnet i den första och andra bilden?

Annaleena :)
Det är en hosta,(funkia) den trivsi halvskugga och får långa stänglar med , i det här fallet, vita klockor. Den här har jag haft i samma kruka i snart 4 år och den trivs otroligt bra trots begränsat rot utrymme. / H
Emelie sa…
Supersnygg soffgrupp. Fast snyggast tycker jag att sågbordet är! Målar du det svart kommer det att matcha soffgruppen jättesnyggt. Vill du ha ett lite större bord kan du ju lägga en glasskiva på. Et voila, ett nytt bord!

/Emelie
Malin sa…
Jag gillar bordet!! Håller med dig ang det där med bara ett köpt rottingpaket om bordet är samma:) Detta är ju så mycket finare!
Håll fast vid sågbordet, det är jättefint!