Jag önskar de vore äkta.


Jag hade sett fram emot att kunna sätta fram riktiga pioner på bordet nu i helgen. Trädgården är full med pioner - men i knopp eller totalt sönder regnade! Envis och beslutsam som jag kan vara så skulle pioner vara på bordet ute på landet. Men dessa är bara tillfälligt, om en vecka kan jag ta in nya igen.
Det blev konstväxter från SIA som inhandlades för X antal år sedan. Bättre än inget. Men dom doftar inget...jag önskar dom vore äkta. De skall nog bytas ut till ny utsprungna pioner snart, eller något annat äkta från trädgården.


Tillsammans med mina fusk pioner står (t.h) Kubus av Mogens Lassen (t.v) doftljus med tranbär och kanel från MIKMAK och i mitten en liten favorit ljusstake. Det är Vico Magistretti / K. Tomita som formgav den i serien RE:Light för Rörstrand.

Serien floppade, (vilket var helt otroligt) och försvann på kort tid, jag tror det var lite för tidigt att marknadsföra formgivare på det sättet vi gör idag. Andra formgivare i den serien var Pia Törnell och Alfredo Häberli. En fantastisk serie med ljusbärare.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Ja det är verkligen häärligt med pioner!! Och dina konstgjorda ser ju faktiskt väldigt naturtrogna ut!!! Fin ljusstake också!!!

Kramkram aka