Helt hopplöst att hitta hotell i Stockholm


Jag hade tänkt att åka till Stockholm över helgen, både i jobb, blogg och privat, men insåg nu att det finns inga sammanhängande nätter i Stockholm city´s hotellvärld. Iallafall inte torsdag till söndag.

Jag brukar inte gnälla och jag är sent ute, men inte ett enda hotell?! Ok, såvida jag inte vill betala typ 4000 kr natten, vilket jag inte har råd med.
'
Hilton vid slussen hörde av sig på twitter, detta fantastiska forum, vilket jag tycker är imponerande. Tyvärr lite för mycket för mig per natt som nystartad företagare, men, men, tanken var god! Speciellt att hotellet använder twitter i sin komunikation med kunder och tredje part. Kul och bra jobbat!

Medans jag gnäller för mig själv och letar hotellrum tänkte jag visa några interiörbilder från ett hotell i Stockholm (som också är fullt).

På första bilden, ett snyggt svarvat bord men enkel top. Passar snyggt till den raka och strama soffan i aquafärger. Detta ur lounge delen i baren på Scandic Malmen. Råa mörkgrå väggar. Gillar det.


I baren på samma hotell finns dessa snygga lampor. Rejäla och gula. Väggar i bl.a turkos, svart och mindre detaljer får ihop det riktigt snyggt.


Sköna fotografier är ett plus på hotell. Finns så många begåvade och otroliga fotografer i Sverige och jag tycker det är coolt när man kan upptäcka en ny fotograf på exempelvis ett hotells väggar.

Hur som, jag fortsätter mitt letande av hotell och lovar komma tillbaka här på bloggen med bättre humör ;-)

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Har du kollat Story?
Kolla här
http://www.qreate.se/blogg/http:/www.qreate.se/blogg/story


Lycka till!


Maliin
Benny sa…
Du måste vara kräsen lite får jag säga ;) Finns ju ett ganska stort urval i Stockholm
Nja jag kanske är lite smått kräsen, då jag bott runt 185 nätter om året på hotell runtom i Sverige, då jag tidigare jobbat som säljare. I det här fallet så önskar jag bara att få ett sammanhängande boende på samma hotell. Jag kanske är alldrles för kräsen, du kanske har rätt Benny. Jakten fortsätter.
/ Henrick
eller leibil!det er ikke 1 eneste ledig bil på hele arlanda!Vi måtte leie fra en annen småby, som må komme å hente oss på flyplassen. er det messe eller?
Jag vet inte, verkar vara fullt lite överallt. Tack Benny, nu har jag bokat från din ref. sida, dock en dag mindre än tänkt. Men det löste sig till slut. Fredag till Söndag på ett helt ok hotell./Henrick