Fåglar och kommande tapetnyheter från Andreas Bruzelius Berger


En god vän till mig har fått mycket uppmärksamhet i de stora inredningstidningarna med sina tapeter/fonder. Han heter Andreas Bruzelius Berger och bor i Malmö.

Nu kommer nästa motiv i hans läckra tapeter. Du ser ett av dem på bilden ovan. Mode hämtat från gamla tryck, precis som med de tropiska fåglarna. Serien kommer i slutet av sommaren men kan förbeställas på hans hemsida.


Klara färger och vackra motiv. Det finns många att välja emellan. En snygg fond att sätta upp när man letar efter det lilla extra. Tapeterna beställs i exakt storlek så de passar in på ytan.


Här en bild från möbelmässan 2011. Framför fonden kan du skymta Jonas Bolin´s stol i svart stål med skinn sits. Som du ser kan du fylla ut en hel vägg eller sätta i en nisch eller liknande. Kanske istället för sänggavel?

Serien med fåglar heter Exotic feathers.


Verkligen snyggt och skönt nytänk. Tapeterna är tillverkade i non-wowen så de är lätta att sätta upp. Priset ligger på 695 kr /m2 och beställs genom hans hemsida. Den hittar du här>> 

I början av hans karriär skrevs det en hel del om hans byråar som lackades och tapetserades, mer om det kan du läsa här>>

Bilder: Andreas Bruzelius Berger

Kommentarer

Väldigt fina. Minns att jag la märke till den på mässan i februari :)

Trevlig helg!
KRam SOfie
Maja sa…
Otroligt fina! Tapeter som tavlor är inte fel.
Vackert är ordet!

Ha en skön helg!
Maliin