Pallar i patchwork och gömda prylar i konst.


På den relativt nya butiken Artilleriet i Göteborg, finns dessa sköna pallar. De kommer från House Doctor och är gjorda med lappteknik. Återvunna delar, som alla är olika, sätts ihop till nya pallar.

Finns i 2 höjder, 70 och 48 cm, med samma storlek på sittytan. Priserna ligger på 989 kr för den lägre och 1449 kr för den högre. Kan även köpas genom Artelleriets webshop.


Gillar även skåpen från IBRIDE, Les Dandys Belami, som med ett konstverk döljer förvaring. Finns med flera olika motiv och storlekar. Just denna kostar 6750 kr.


En skön blandning av möbler och inrednings accessoarer finns i butiken. Men tar tankarna till Holland, Frankrike, Danmark och Italien när man ser butiken i sin helhet.


För dig som vill besöka butiken så ligger den på Magasinsgatan 19 i Göteborg.

Kollage: Henrick Eriksson

Kommentarer

Snygga pallar! Ser ut som ett riktigt trevlig butik. Synd att det är så långt till Gbg. Jag måste nog ta en sväng till min stads återförsöljare för HD.
Ha en bra dag!
Mycket fina saker där. Jag gillar den stilen. Hyllan var verkligen häftig.
Anonym sa…
De har ju webbshop!
@susanne, precis som anonym säger finns det webbutik, länken hittar du i inlägget. Sen är det ju alltid trevligt med fysiska butiker, dock är det ett bra alternativ om man bor på annan ort./ H
Josephine Boden sa…
ÅÅÅÅ tack för tips. Allt ja gillar i en och samma webshop. Underbart! Inga fler långa resor för att shoppa inredning... (vill nog gärna besöka butiken också en dag när jag har vägarna förbi Göteborg)