Mitt kontor och bloggplats.


Nu ska du få se hur mitt kontor ser ut. Basen är svart och vitt då jag vill kunna planera och se färger som de är och inte bli påverkad av andra färger runt om mig. Ovanför skrivbordet hänger ett fotografi med ett lugnt motiv, av fotograf BellaH. Ovanför tavlan är lampan FUGA, 349 kr från IKEA.

 Jag har många olika saker jag jobbar med samtidigt och behöver mycket yta. Jag har satt två skrivbord på rad för att kunna "flytta" mig mellan olika uppdrag och jobb.

Jag har ju idag 2 företag och bloggen, så det behövs lite utrymme på kontoret. Jag har dock en kontorsplats på showroomet också, men det blir oftast enklast att jobba hemifrån.


En hög med magasin ligger alltid tillhands, kan vara skönt att ta en pause ibland och bläddra runt lite. Jag har hittills kört på VårtNyaHem, men söker väl lite mer efter andra magasin, kan ju inte bestämma mig vilket jag ska lägga till.

Jag har inga flashiga pennmuggar, jag kör med urdiskade konservburkar, både som återvinning och för jag tycker det är riktigt snyggt.


Tygprover, visitkort, inspirationsbilder hamnar på nypor från IKEA. Skenan kostar 59 kr och har kedjor med nypor på, lätt att byta ut eller använda för exponering.

Här är några tygprover från Bemz som jag eventuellt skall använta för en kund.


Totalt har jag dubbel spotlight ovanför bordet, en bänklampa, ett ljusbord och fönsterlampa för att få en jämn spridning på ljuset (vill ju inte ha allt från ett håll).

Den här lampan är en gammal favorit som hängt med några år. Hittade den i en lampaffär i vasastan, Göteborg.


Mer än så är det inte, men jag trivs på mitt kontor och kan verkligen koppla av och jobba från platsen. Möblerna är från bl.a IKEA och stolen har jag hittat på en antikhandel i Uddevalla.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Designbird sa…
Vad fint det ser ut! Fräscht och snyggt. Hörs snart om lunchen. Kram, Camilla
Nice!!!

Ha en fin start på veckan!!
Maliin
Vad fint du har det Henrick!

Idag kickar jag igång Dansk Designskola Del 1. Kika gärna in!!!

Kram SOfie
Snyggt, Henrick! Och jag tackar för inspirationen, jag har också tänkt ha svart och vitt på mitt kontor. Jag undrar var lampan på väggen kommer från, den är jättefin... första och sista bilden!
Kram
@Proforma - Lampan på väggen är en taklampa från IKEA, den heter FUGA och kostar 349 kr... / H