Igår var det tyst värre på bloggen


Igår blev det inget inlägg, det hanns helt enkelt inte med i allt. Jag vill ju ha ett inlägg varje dag så du alltid har något nytt att läsa på bloggen, men igår hoppade jag över det, och idag också.

Det var helt enkelt så att jag behövde en liten timeout då jag har haft otroligt mycket jobb ett tag, både inom inredning och annat. Nu lugnar det ner sig lite och jag kommer hålla jämn takt, hoppas jag. Av naturen är jag ju sån att jag gärna håller 65 784 bollar i luften samtidigt, då jobbar jag absolut bäst och har som mest roligt.

Det kan nog lätt bli så när man älskar sitt jobb,eller?

 Men igår tog jag en ledig dag kort och gott, vilket jag tyckte jag förtjänade. Packade in hundarna i bilen och åkte till Orust, min ventil i vardagen.

I morgon blir det nya inlägg och det rullar på som vanligt!

Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer

Hej Henrick
Visst e de bra med en liten paus ibland :)
Å även lite PARTY
så missa inte


S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

VÄLKOMMEN :)
Håkan