Före & Efter men ändå inte klart på balkongen


Jag lovade lite fler bilder på balkongen så här kommer några före & efter bilder. Men för mig är det ju inte efter då växterna bara är halvvägs. Det kommer bli betydligt mer lummigare när värmen kommer igång på riktigt.

Jag tycker det är lite praktiskt att ställa ut ett skåp på balkongen. Där kan man gömma jordpåsar, små krukor och mycket annat man inte vill ha framme men ändå ha tillgång till. Det här skåpet har jag gjort själv, då får man ju måtten man vill ha.


På andra sidan av balkongen har vi satt in två liggfåtöljer som kommer från K-Rauta och mattorna kommer från Indiska.

Mot räcket är det planterat zebragräs som blir runt en meter. De skall sedan ge lite lä och skydda mot insyn. Sen gillar jag ju gräs generellt då de oftast är otroligt snygga och tål i stort sett alla väder.


På bordet har jag satt ut syltburkar och andra glasburkar som ljuslyktor. När det kommer till balkonger så brukar det kunna blåsa lite och då passar burkar kanon då de är oftast lite högre.

Ett bra återvinningstips iallafall. I med lite salt i botten så ljuset står stabilt och värmen i botten på burken inte blir för intensiv. I med värmeljus och det är klart. Man kan ju dekorera dom med allt från kristaller till tidningspapper, men jag gillar dom som dom är.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

@my casa sa…
Vilka jättefina bilder, ser redan lummigt ut tycker jag!
Har du tak över hela balkongen?

Men vem är det som sitter på "före" bilden?
Är det en border månne?
jag har tak över balkongen, så det blir lite extra vattnande, men vad gör väl det. Killen (hunden) på bilden är Ralph, en Griffon på 5 år, men sedan har jag en Borderterrier (Kenzo)också på 8 år.Men han hamnade inte på bild denna gången. / H
@my casa sa…
Vilken tur att du har tak över, slipper släpandet
in och ut med kuddar, det tycker jag suger!
Hellre då att få vattna lite extra:))

Jaha, var det Ralph som satt där, har aldrig sett en Griffon, hur är den rasen?
Förstod väl att du skulle ha en borderkille gömd någonstans oxå. Det är ju ett MÅSTE i var mans hem!
Själv har vi två Eskil & Sören -en underbar ras eller
vad tycker du?
Trevlig kväll//Åsa
Jag tycker Griffon är helt suverän, lite kaxig kanske men det är ju så dom är, hahaha. Mina killar är otroligt lugna och funkar bra ihop vilket är bra. Kunde ju inte välja mellan de två raserna så det fick bli en av varje. Borderterrier är en fröjd att ha runt sig.
Annika sa…
Superfint! Vilken härlig balkong. Jag gillar massor!
superfint med all grönska!
Det blev jättemysigt! Jag gillade syltburkarna - den idén snor jag till min uteplats...:)

Ha det fint!