Café tips med roligt yttre i Göteborg


På Postgatan ( bredvid Nordstan) ligger Café Brunos Esspresso. Jag var förbi där och blev så full i skratt när jag såg utemöblerna. Platsbrist gör ju att krativiteten flödar, så här har man tagit till barnmöbler för att hålla sig inom ramarna för uteserveringen.


Vid första anblicken ser man inget konstigt, det är först när man närmar sig Cafeét man verkligen ser de små möblerna, som dessutom fungerar hur bra som helst att ta en paus vid. Gott kaffe har de och bra lunch som en parantes.

Dessutom har de bl.a fotoutställning som är mycket intressant. Fotografier tagna ur vardagslivet. Kommer tyvärr inte ihåg namnet på den manliga fotografen som ställde ut nu. Kanske du kan hjälpa mig med det?


T.o.m min lilla Griffon, Ralph, ser ut som en fullvuxen hund bredvid möblerna. Jag tycker verkligen det är kul att hitta såna här lite udda ställen runt om i Sverige, jag blir glad helt enkelt.

Du kanske har något lite udda och roligt ställe du vill tipsa om nånstans i Sverige?

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Underbart grepp att lösa ett problem. Man blir både glad, förvånad och minns stället! Älskar sådan kreativitet. Lite göteborgskt?
Bull farmor sa…
Ser ut som lilleputteland!!! Häftigt!!!!!
Emma sa…
O vad roligt med Göteborgstips. Mer sånt. Bor ju nästan där.. Iallafall ibland..