Allt fler köper inredning till sin Ipad

Till idag har ju Ipad slagit stort i Sverige. Både som en statussymbol såväl som en nyttopryl. Allt fler appar och annat dyker upp och även inredningsmagasinen satsar hårt att sälja nummer direkt till Ipad ägaren.

Jag gillar det skall jag erkänna. Ett exempel är Sköna hem som också har också en app där man kan ladda ner senaste numret för butikspris, 59 kr. Med ett enkelt pekfingertryck så ligger den där.

Visst, det är nytt och spännande, men jag måste medge att jag gillar att hålla i en tidning, bläddra med fingrarna och låta magasinet ligga framme. För dig som är intresserad av att ladda hem tidningen så hittar du appen HÄR>>

Jag har ingen Ipad, ( eller Iphone ), och ser idag ingen nytta till att använda den i mitt jobb eller i min fritid, så jag skall fortsätta min jakt på bra prenumerationer av inredningstidningar. Har bara varit lite dålig på sistone att köpa magasin, står fortfarande kvar och stampar och vet inte riktigt vilka tidningar jag skall välja.

Men som allt annat så löser sig nog det med.

Kollage: Henrick Eriksson

Kommentarer