Trägolv med känsla


Jag satt och tittade på nätet efter golv till en kund och dök då på dessa från Baseco. Jag gillade själva sättet de visar golven på. Genom att göra sparsam, ren möblering så kommer golven fram i en miljö som ser snygg ut. Golvet ovan heter TREND och är betsad och lackad furu.


Att även vinkla upp golvet på väggarna gör det lätt att se hur det ser ut när ljuset faller. Visserligen är bilderna retusherade, som allt annat, men det framkommer verkligen vilken ton det är på bilderna.

Hur som så skall jag upp idag till Stockholm för att ta fram en golv nyans till en kunds våning. Och givetvis har jag valt mörka golv till sandsläta väggar. Idag finns så mycket nytt både inom färg, golv och andra byggmaterial så man kan leka sig fram med ljussättning och hur det naturliga ljuset faller i rummen.


Det kommer inte bli någon utav dessa, inte till kunden, men jag gillade bilderna som de visar sina golv med. Däremot blev jag lite sugen på att byta golv i sommarstället på Orust. Bilden ovan har en strukturborstad, betsad och mattlackad yta.

Bilder: Baseco

Kommentarer

Designbird sa…
Golv i min smak! Något att tänka på när vi gör om ett helt våningsplan i höst. Hoppas du mår bra. Kram, Camilla